Plus Community - for users of ACCPAC & Adagio accounting software

Welcome to the PlusCommunity forums! PlusCommunity is a gathering place for companies running Simply Accounting, ACCPAC Plus, Sage Accpac ERP (ACCPAC Advantage/ACCPAC for Windows), and Adagio Accounting.
New visitors, please click here!

Page 2 of 4 <1234>
Topic Options
#44672 - 11/13/11 04:02 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Ettienne]
Suresh Rajan
Member


Registered: 08/03/07
Posts: 123
Loc: Maldives
Ah! Atleast I got company!!! Welcome AWA.
Ettiene ur suggestion (permissions) doesn't make any sense. Same goes with AV/DEP. ONLY ACCPAC ADMIN workd fine whether the network login is Administrator OR normal user. which means persissions, rights, settings works fine for bothe Network Administrator as well as standard user. But when ACCPAC user changes (anything other than admin) mentioned error pops up. So its clear u have to look within ACCAPC. correct me if I'm wrong.
BTW, When I mentioned ntdll.dll in my thread u replied DEP. care to explain a bit more pls?

Top
#44673 - 11/13/11 09:17 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Suresh Rajan]
Dfs
Member


Registered: 06/22/11
Posts: 69
Loc: Durban, South Africa
Hi Suresh

I tend to agree wih you that it's Accpac related. I had the desktop stop responding error a while back, where the desktop icon's Accpac path was different to the registry path. Unfortunately it can be anything. Have you tried maybe creating a new system db and point the company db to it.
_________________________
Deon Schnetler


Top
#44674 - 11/14/11 10:39 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Dfs]
Mr Mayor
Member


Registered: 04/22/09
Posts: 429
Loc: Zimbabwe
AWA, do you have cashbook?? it might not be related but i remember after upgrading you have to run the cashbook patch and the users will be able to login. check the peresoft website if you do, if not, wait for the specialists to give you an answer.
Top
#44675 - 11/14/11 11:09 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Mr Mayor]
Ettienne
Member


Registered: 06/28/02
Posts: 3595
Loc: Orlando, Florida USA
Copy \USER\ADMIN\*.* to one of the user's folder and see if that helps.

Edited by Ettienne (11/14/11 11:09 AM)
_________________________
Sage 300 ERP Certified Consultant

Top
#44676 - 11/16/11 03:19 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Ettienne]
Suresh Rajan
Member


Registered: 08/03/07
Posts: 123
Loc: Maldives
that's been already tried. r v hitting the wall every time? Is this a dead end?
Top
#44773 - 11/29/11 01:42 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Ettienne]
AWA
Member


Registered: 02/07/08
Posts: 250
Loc: Johannesburg, South Africa
Happened again. third site.
Enable security, can only log in as admin. All other users have "Desktop has stopped working"

Top
#44774 - 11/29/11 01:46 AM Re: Desktop has stopped working [Re: AWA]
AWA
Member


Registered: 02/07/08
Posts: 250
Loc: Johannesburg, South Africa
Sorry Mr Mayor, missed your question the other day. Yes, Cashbook is on all 3 sites where I have had this.

Would not surprise me at all if that is the problem. Always seems to go there in the end.

Top
#44776 - 11/29/11 04:41 AM Re: Desktop has stopped working [Re: AWA]
Suresh Rajan
Member


Registered: 08/03/07
Posts: 123
Loc: Maldives
Mr Mayor was right, It is Cashbook. I did complete uninstallation and start all over, to my surprise it started working once ACCPAC installation completed. then I installed Cashbook, error returned. Anyway this issue is addressed in CBSP1_Jun1. Once that is applied life is normal. For me Issue closed. Tnx Mr Mayor, sorry for overlooking your suggestion.
Top
#44782 - 11/29/11 08:57 AM Re: Desktop has stopped working [Re: Suresh Rajan]
Ettienne
Member


Registered: 06/28/02
Posts: 3595
Loc: Orlando, Florida USA
Crashbook strikes again....
_________________________
Sage 300 ERP Certified Consultant

Top
#44787 - 11/29/11 06:21 PM Re: Desktop has stopped working [Re: Ettienne]
AWA
Member


Registered: 02/07/08
Posts: 250
Loc: Johannesburg, South Africa
Well that confirms it is CB.
But the June patch is loaded in my case. So I do not think it is fully resolved.
Did you load the CB Sp last or the Accpac Update last?
I loaded the Cb one last.

Top
Page 2 of 4 <1234>


Moderator:  Jay Converse 
Hop to: